Știri

8 Martie special pentru Unirea Dej. Voleibaliștii au dăruit flori doamnelor și domnișoarelor

Ziua Internațională a Femeii a fost marcată într-un mod aparte de către voleibaliștii și conducerea tehnică a echipei unirea Dej, care azi au ieșit în centrul orașului pentru a aduce o bucurie doamnelor și domnișoarelor care le-au ieșit în cale.

Antrenorul Marius Dascălu și voleibaliștii din lot și-au încheiat joi la amiază antrenamentul, după care, cu brațele încărcate de flori, au ieșit la plimbare în zona centrală a orașului și au dăruit flori sărbătoritelor zilei.

Un moment aparte l-a reprezentat și surpriza oferită angajatelor Primăriei Municipiului Dej, care au fost vizitate de către voleibaliști, aceștia dăruindu-le flori și transmițându-le o primăvară frumoasă.

”Am dorit să onorăm această zi specială și să le urăm „La mulți ani” de 8 martie, tuturor mamelor și femeilor, în special doamnelor și domnișoarelor din Primăria Dej, cea care este alături de noi an de an. Tot cu această ocazie dorim să mulțumim soțiilor, mamelor, fiicelor, prietenelor, prezente meci de meci, care, la fel ca în viață, sunt alături de noi și ne ajută să fim mai buni”, a transmis antrenorul principal al echipei, Marius Dascălu.

 

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook