Știri

Andrei Mihalescu și Natan Săvan au semnat cu Unirea Dej

La sediul clubului de volei CS Unirea Dej, a fost organizată azi o conferință de presă în cadrul căreia președintele de onoare al clubului, Cornel Itu, a anunțat ultimele modificări care au avut loc în lotul clubului în pauza competițională.

Alături de președintele onorific Cornel Itu, la conferința de presă au participat Simion Retegan, noul președinte executiv al clubului, primarul Costan Morar, dar și Andrei Mihalescu, jucător dejean care se întoarce la CS Unirea Dej de la Tomis Constanța.  Pe lângă Andrei Mihalescu, în lotul pregătit de Ovidiu Macarie a fost inclus și Natan Săvan, cei doi fiind unii dintre jucătorii tineri și de perspectivă pe care i-a format CSS LAPI Dej.

În ceea ce privește plecările de la club, Cornel Itu a anunțat că Unirea Dej s-a despărțit în această iarnă de Andrei Crișan, care, din motive personale, a ales să se întoarcă acasă la Oradea.

Modificări la Unirea Dej au avut loc nu doar în cadrul lotului pregătit de Ovidiu Macarie, ci și la nivelul conducerii. Astfel, Simion Retegan a fost ales recent președinte al clubului, acesta fiind ajutat în activitatea administrativă de Florin Tarța, având funcția de vicepreședinte, Mircea Itt, și el vicepreședinte și reprezentant în conducere din partea Consiliului Local Dej și a Primăriei Dej (principalul susținător financiar al clubului), dar și de Victor Lazăr, care va îndeplini funcția de manager și secretar al clubului.

Urmăriți toate declarațiile din cadrul conferinței de presă în materialul video de mai jos.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook