Știri

Cadou de Moș Nicolae pentru fani: Unirea Dej a învins pe teren propriu pe CSM București

Moș Nicolae a venit mai devreme pentru suporterii Unirii Dej, care au avut parte sâmbătă, în Sala Sporturilor din Dej, nu doar de un meci palpitant, ci și de o victorie frumoasă a echipei dejene.

Unirea s-a impus cu 3-2 la capătul unui meci în care oaspeții au condus aproape tot timpul. Primul set a fost dominat în totalitate de CSM București, echipa vizitatoare impunându-se cu 25-22, însă Unirea a egalat în setul al doilea, după un joc mai exact al dejenilor și fără prea multe erori, runda încheindu-se cu 25-21 în favoarea gazdelor.

CSM București a preluat din nou conducerea pe tabela de marcaj în setul al treilea, când a dominat din nou cu autoritate, câștigând cu 25-18, dar lucrurile s-au schimbat total în setul 4. Unirea a avut un start excelent, reușind să se desprindă la 9-0 (!), apoi a cedat ușor teren, dar nu suficient cât oaspeții să recupereze din handicapul creat, astfel că setul s-a terminat 25-22 și s-a intrat în decisiv.

Aici, Unirea Dej nu a lăsat să-i scape aproape nimic, a profitat de ezitările echipei bucureștene și și-a făcut excelent treaba la fileu, câștigând cu 15-10, scor general 3-2, o victorie frumoasă oferită în dar suporterilor dejeni de Moș Nicolae.

 

Pentru Unirea urmează deplasarea de la mijlocul săptămânii viitoare la București, cu Dinamo, apoi trei meciuri consecutive pe teren propriu cu VCM LPS Piatra Neamț, atât în campionat cât și în Cupa României.

 

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook