Știri

CS Unirea Dej – Banatul Caransebeș 0-3

CS Unirea Dej a fost învinsă cu 3-0 sâmbătă, pe teren propriu, de Banatul Caransebeș, într-un meci contând pentru etapa a treia din divizia A1 la volei masculin.

Echipa pregătită de Ovidiu Macarie și Tiberiu Szilagyi a avut parte de un public numeros și de o galerie gălăgioasă, sâmbătă seara, în Sala Sporturilor din Dej, însă acest aspect nu a ajutat echipa de la malul Someșului să câștige.

Oaspeții din Caransebeș au jucat exact, fără prea multe erori, fiind ajutați de un joc excelent la blocaj, care le-a adus o mulțime de puncte. Primul set a fost adjudecat de oaspeți cu 25-21, deși până spre finalul setului Unirea Dej s-a aflat în permanență la conducere.

Setul al doilea a fost la fel de echilibrat, cu un plus pentru echipa vizitatoare, care a avut inițiativa atât la fileu, cât și pe tabelă. Unirea a egalat la 23 și a dus setul în prelungiri, însă Caransebeșul s-a impus cu 26-24.

Demoralizați după pierderea primelor două runde, dejenii au căzut vizibil în setul al treilea, și, în ciuda numeroaselor schimbări efectuate de Ovidiu Macarie, jocul Unirii a avut de suferit, astfel că oaspeții au câștigat lejer cu 25-18.

Pentru etapa următoare, a patra a Diviziei A1 la volei masculin, Unirea Dej primește vizita unui nou adversar extrem de dificil, Volei Municipal Zalău.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook