Știri

Debut cu stângul în noul sezon. Unirea, învinsă la Dej de ”U” Cluj

CS Unirea Dej a pierdut prima partidă din noul sezon al Diviziei A1 la volei masculin, fiind învinsă pe propriul de teren de ”U” Cluj cu 3-0.

Deși era considerată favorită înaintea acestei partide, după ce și-a învins adversara în amicalele disputate în toamna acestui an, CS Unirea Dej a arătat ca o echipă dezbinată în meciul din prima etapă în Sala Sporturilor din Dej.

Jucătorii veniți în vara acestui an la echipă au arătat că încă nu s-au acomodat cu jocul formației dejene, sau au lipsuri în ceea ce privește forma fizică, astfel că dejenii au căzut pradă ușoară oaspeților veniți de la Cluj-Napoca.

”Studenții” și-au văzut de joc și, fără să impresioneze, au jucat excelent în atac, profitând și de o apărare foarte slabă a gazdelor.

Dacă în primul set bătălia a fost una mai crâncenă, runda fiind decisă în decisiv cu 26-24 în favoarea Universității, setul al doilea a fost dominat în prima parte de dejeni. Unirea a condus cu autoritate până la 17-14, după care a urmat o serie incredibilă a oaspeților care au făcut 8 puncte consecutive, în timp ce Unirea abia a făcut un punct. S-a încheiat 25-22 pentru clujeni, care au defilat fără probleme în setul al treilea, unul câștigat la diferență de 7 puncte.

S-a încheiat astfel 3-0 pentru ”U” Cluj, un rezultat surpriză pentru prima etapă a Diviziei A1. Etapa viitoare, care se va disputa miercuri 19 octombrie, Unirea Dej va întâlni în deplasare pe CSM București.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook