Știri

Debut cu victorie la Cupa Unirea 2018

Sala Sporturilor din Dej găzduiește o nouă ediție a Cupei Unirea la volei masculin, competiție de meciuri amicale în vederea pregătirii noului sezon din Divizia A1.

Primul meci disputat în Sala Sporturilor din Dej a fost cel dintre Volei Municipal Zalău și Câmpia Turzii, partidă câștigată de echipa din Sălaj cu 3-1, la capătul unui joc încins și echilibrat, decis în prelungiri.

Zalăul a luat primul set cu 25-18, Câmpia Turzii a egalat apoi cu 23-25 în setul al doilea, pentru ca următoarele două runde să revină sălăjenilor cu 25-22 și 28-26.

Al doilea meci al zilei de la Cupa Unirea 2018 le-a adus față în față pe Unirea Dej și VCM LPS Piatra Neamț. Echipa pregătită de Marius Dascălu a început mai timid partida, însă dejenii au intrat apoi în ritm și au reușit să preia frâiele meciului. Unirea s-a impus în trei seturi, câștigând primele două runde la 18, pentru ca ultimul set să se încheie cu 25-23 în favoarea gazelor.

Astăzi sunt programate alte două meciuri la Cupa Unirea 2018. De la ora 17:00 Volei Municipal Zalău joacă împotriva celor de la VCM Piatra Neamț. pentru ca de la ora 17 să fie programat duelul clujean dintre Unirea Dej și CSM Câmpia Turzii.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook