Știri

Etapa 1. Unirea Dej a fost învinsă la limită de campioana Tomis Constanța

CS Unirea Dej a pierdut la mare luptă partida din prima etapă a Diviziei A1, fiind învinsă pe teren propriu, în cinci seturi, de campioana Tomis Constanța.

Partida disputată sâmbătă în Sala Sporturilor din Dej a fost una extrem de echilibrată, deși echipa de la malul mării era considerată favorită incontestabilă.

Unirea Dej a început excelent meciul şi a s-a impus în primul set cu 26:28. Cu Marius Dascălu șchiopătând în permanență din cauza unei accidentări, dejenii au cedat teren în următoarele două seturi, câștigate de Tomis Constanța cu același scor 25:20.

Voleibaliştii antrenaţi de Ovidiu Macarie s-au remontat însă exemplar în setul al patrulea și au egalat situația pe tabelă la 2-2.

Setul decisiv a fost unul extrem de echilibrat, cu răsturnări de scor și faze de joc spectaculoase. Unirea a făcut primul punct, fiind apoi egalată, pentru ca la time-out-ul tehnic gazdele să conducă cu 8:6. De la 11:9 pentru dejeni, Constanța a întors rezultatul și a condus cu 13:11, dar Unirea a egalat, 14:14. Ultimele două puncte au fost câştigate de oaspeți şi setul s-a încheiat cu 16:14 în favoarea echipei de la malul mării.

Rezultat final: Unirea Dej – CVM Tomis Constanţa 2:3 (28:26, 20:25, 20:25, 25:20, 14:16).

Etapa viitoare, Unirea Dej va face deplasarea la Cluj-Napoca, pentru meciul cu ”U” Cluj, echipă care a fost învinsă cu 3-0 în prima etapă de Banatul Caransebeș.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook