Știri

Final de sezon regulat pe locul 5. Urmează meciul cu Craiova

CS Unirea Dej a încheiat sezonul regulat al Diviziei A1 la volei masculin pe locul 5 al clasamentului, echipa antrenată de Marius Dascălu și Tibi Szilagyi înregistrând de la începutul campionatului zece victorii și opt înfrângeri. Astfel, Unirea a acumulat după cele 18 etape disputate 31 de puncte.

Unirea a obținut astfel calificarea în faza play-off a Diviziei A1, în primul meci urmând să întâlnească, în deplasare, echipa din Craiova. Meciul este programat sâmbătă, 7 martie, de la ora 18.

Antrenorul Marius Dascălu este mândru de echipa sa că a ajuns în acestă fază a competiției, având în vedere lotul de tineri jucători pe care îl are sub comandă: ”Meritul este, în primul rând, al băieților, care au muncit extraordinar pentru a ajunge la acest nivel. Din punctul de vedere al bugetului ne este imposibil să ne batem cu unele dintre echipele împotriva cărora concurăm, așa că strategia noastră a fost de a miza pe tineri sportivi cu calitățile necesare pentru a ajunge vârfuri ale voleiului românesc și mă bucur că au reușit să confirme.”

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook