Știri

unirea dej baia mare

Final de tur cu o înfrângere la Ploieşti

CS Unirea Dej a pierdut partida disputată sâmbătă în deplasare la Ploieşti, în cadrul ultimei etape a turului de campionat în Divizia A1 la volei masculin.

Formația dejeană a avut avantaj pe tabelă în primul set, după al doilea time-out tehnic, însă ploieștenii au recuperat diferența și s-au impus în final cu 25-22.

În setul al doilea, Unirea Dej a început mai bine, a condus în permanență în prima jumătate a setului, dar gazdele au reușit din nou să revină. Unirea a egalat la 22 spre finalul rundei, însă nu a reușit să treacă în avantaj, astfel că Tricolorul a câștigat cu 25-23.

Setul al treilea a fost la fel de echilibrat, avantajul pe tabelă revenind în prima parte ploieștenilor, apoi dejenilor. Formația pregătită de Marius Dascălu a pierdut însă din nou concentrarea pe final, permițând gazdelor să se distanțeze și să puncteze decisiv, încheind setul la 25-20.

În urma acestui rezultat, Unirea Dej încheie prima jumătate a sezonului pe locul 8, cu 13 puncte acumulate în turul acestui campionat. Etapa viitoare, programată în 9 decembrie, în prima etapă a returului, Unirea Dej va juca în deplasare cu Dinamo București.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook