Știri

Lotul Unirii Dej s-a reunit pentru primul antrenament

La Sala Sporturilor din Dej a avut loc în această dimineață reunirea lotului echipei de volei masculin CS Unirea Dej, sub comanda noului antrenor, Ovidiu Macarie.

Într-o atmosferă relaxată, ca după venirea din vacanță, antrenorul principal, Ovidiu Macarie, și antrenorul secund, Tiberiu Szilagyi, au purtat primele discuții cu voleibaliștii unirii, cărora li s-a transmis ce se așteaptă de la ei în noul sezon care stă să înceapă.

Printre glume despre volei și bancuri pe teme de vacanță, Macarie le-a trasat elevilor săi și câteva directive foarte serioase în ceea ce privește startul noului sezon, le-a transmis ce pretenții are de la ei, dar și programul aproximativ pe care voleibaliștii îl vor avea în perioada următoare.

Cei 13 jucători prezenți azi la reunirea lotului au avut ocazia să se cunoască între ei, având în vedere că unii sun veniți în această vară la echipă, după care au dat startul primului antrenament, unul lejer, de încălzire.

După o săptămână în care se vor acomoda cu atmosfera de la lotul echipei și vor reintra în febra antrenamentelor, voleibaliștii Unirii Dej vor pleca duminică într-un cantonament la Vatra Dornei.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook