Știri

unirea dej dinamo et 2

Meci de mare luptă la Dej. Unirea, învinsă de Dinamo

Sala Sporturilor din Dej a găzduit sâmbătă, cu începere de la ora 13:30, partida de volei masculin din cadrul etapei a II-a a Diviziei A1, dintre Unirea Dej și Dinamo București.

Meciul, transmis în direct de TVR 3, a fost unul extrem de disputat, cu răsturnări de situație pe tabela de scor și un ritm antrenant.

Echipa antrenată de Marius Dascălu și Tibi Szilagyi a început mai bine meciul și, încurajată de un public inimos, a reușit să câștige primul set cu 25-21.

Dinamoviștii au revenit însă bine în joc în următoarele două seturi, al doilea fiind adjudecat de bucureșteni cu 22-25, în timp ce setul al treilea a revenit tot oaspeților la mare diferență (15-25).

Unirea Dej a tras mai tare în setul al patrulea, dejenii fiind mult mai concentrați la fileu, reușind astfel să se impună cu 25-20 și să ducă meciul în decisiv. Aici, jocul a fost foarte echilibrat, cu ușor avantaj pentru bucureșteni, care după ce au fost egalați la 12 au reușit să se impună cu 13-15 și să câștige meciul.

Dejenii obțin totuși un punct din această confruntare, în timp ce Dinamo București acumulează două puncte în clasament. Etapa viitoare, Unirea Dej se pregătește de meciul cu ”U” Cluj, care se va disputa tot în Sala Sporturilor din dej.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook