Știri

Primul meci, prima victorie în amicale

CS Unirea Dej a învins azi, cu scorul de 3-1, pe Universitatea Cluj, într-un meci amical disputat în Sala Sporturilor din Dej.

Primul meci de pregătire a noului sezon pentru Unirea Dej a adus și prima victorie a echipei pregătită de Victor Lazăr și Tiberiu Szilagyi, dejenii învingând Universitatea Cluj la capătul unui meci de patru seturi.

Prima rundă a revenit oaspeților, cu 25-20, clujenii intrând mai bine în meci, cu o mai mare precizie la finalizare și atenție în apărare.

Unirea Dej a revenit însă rapid în partida de la Dej, reușind în al doilea set să echilibreze disputa, atât în teren, cât și pe tabelă cu 25-23.

Setul al treilea al meciului a arătat o echipă și mai bine sudată a Unirii Dej, asta deși Victor Lazăr a trimis în teren, prin rotație, tot lotul avut la dispoziție. Unirea s-a impus cu 25-17 și a preluat conducerea pe tabelă.

Ultimul set al meciului a fost la discreția dejenilor, care au dominat autoritar de la un capăt la celălalt, terminând setul cu 12 puncte avantaj pe tabelă.

Unirea a câștigat astfel cu 3-1 (20-25, 25-23, 25-17, 25-13) primul meci amical de pregătire a sezonului 2016-2017 din Divizia A1 la volei masculin.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook