Știri

unirea dej- baia mare

Revenire spectaculoasă și victorie în fața Științei Explorări Baia Mare

CS Unirea Dej a obținut azi, pe teren propriu, o importantă victorie în fața celor de la Știința Explorări Baia Mare, reușind să revină de două ori după ce a fost condusă și să câștige cu 3-2.

Deși nu era văzută ca favorită a acestei întâlniri, echipa pregătită de Victor Lazăr și Tibor Szilagyi, a reușit să depășească toate așteptările, oferind propriilor spectatori un meci extrem de spectaculos, presărat de răsturnări de scor și multe emoții.

Startul întâlnirii a aparținut oaspeților, care au intrat bine în meci și s-au distanțat de la minut la minut, ajungând la al doilea time-out tehnic la o diferență de 7 puncte. Chiar dacă Unirea a tras tare spre final pentru a-și ajunge adversara din urmă, n-a mai izbutit acest lucru și echipa din Baia Mare a luat primul set cu 25-22.

Setul al doilea a arătat un joc mult mai echilibrat, cu un ușor avantaj pe tabela de scor pentru dejeni, care au obținut o distanțare confortabilă și n-au lăsat setul din mână până la 25-23, egalând situația la general.

În setul al treilea, însă, după un joc în care cele două echipe au mers practic umăr la umăr pe tabelă, Știința Explorări a punctat exact când trebuie, profitând și de erorile din tabăra gazdelor, astfel că a trecut din nou la conducere după 25-23.

Unirea nu s-a lăsat însă așa ușor precum părea, iar în setul al patrulea a defilat pe teren, reușind să acumuleze punct după punct pe tabelă în detrimentul oaspeților. La al doilea time-out tehnic Unirea avea avantaj de 8 puncte, pentru ca să încheie setul cu 25-19 și să egaleze astfel din nou scorul general.

Meciul a intrat în setul decisiv, unul foarte încărcat emoțional și la fel de echilibrat ca toată partida. Dejenii s-au bucurat de un ușor avantaj cucerit încă din start, a avut ceva emoții spre final, când băimărenii s-au apropiat la 13-12, însă până la urmă Unirea a triumfat cu 15-13 în decisiv, câștigând totodată și meciul și cele două puncte, extrem de prețioase.

 

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook