Știri

IMG_1244

Un nou succes pentru Unirea Dej în fața Timișoarei

După victoria cu 3-1 înregistrată sâmbătă în etapa a cincea a play-out-ului, Unirea Dej s-a impus și duminică la Dej, cu același scor în fața celor de la CSUV Timișoara. Meciul s-a jucat în avans, fiind programat inițial în luna aprilie.

Partida a început cu Unirea în avantaj, echipa antrenată de Marius Dascălu și Tibi Szilagyi având în permanență avantaj pe tot parcursul primului set. De la jumătate acestuia dejenii au reușit să se desprindă confortabil, adjudecându-și prima rundă cu 25-17.

Același scor s-a înregistrat pe tabelă și la finlul setului al doilea, însă de această dată timișorenii au fost cei care au avut câștig de cauză.Echipa oaspete a condus chiar și cu 11 puncte diferență (9-20 și 10-21) impunându-se la final prin punctul reuțit din atac de Reitmayer.

Începutul setului al treilea a fost unul echilibrat, cu un ușor avantaj de partea gazdelor, care au reușit să se desprindă decisiv încă de la al doilea time-out tehnic. Timișorenii au căzut total în următoarele minute, astfel că echipa gazdă, prin Suson, Didorciuc și Grigoraș, a făcut punct după punct, reușind să se impună cu 25-11.

Timișorenii au încercat în setul patru să întoarcă soarta meciului, să pună probleme Unirii, însă dejenii au luat frâiele meciului în mâini și nu au cedat inițiativa și avantajul, luând și acest set la 6 puncte diferență și totodată și toate cele trei puncte puse în joc.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook