Știri

unirea dej volei oct 2017

Unirea a câștigat un punct pe terenul campioanei, la Zalău

CS Unirea Dej a fost învinsă duminică la Zalău, de Volei Municipal, cu 3-2, într-un meci extrem de echilibrat, în care echipa învingătoare s-a decis la mare luptă.

Primul set al partidei de la Zalău a aparținut dejenilor, care au intrat mai bine în meci, au greșit mai puțin și s-au impus pe tabelă (22-25), preluând conducerea cu 1-0.

Echipa campioană nu s-a lăsat însă mai prejos, iar pe parcursul următoarelor două seturi a stat mai bine în teren, a atacat mai precis, lăsând mai puțin loc greșelilor, astfel că după 25-19 și 25-17 Zalăul era echipa care conducea la seturi cu 2-1.

Marius Dascălu și-a încurajat exact cât trebuia elevii, în pauza dintre seturi, pentru ca Unirea Dej să aibă o altă abordare în setul al patrulea. Dejenii au făcut punct după punct și au reușit să se distanțeze de două ori la patru puncte, însă spre final de set Zalăul a revenit și a împins disputa în prelungiri. Unirea a făcut totuși 24-26 și a dus meciul în decisiv.

Ultima rundă a întâlnirii i-a găsit pe elevii lui Marius Dascălu mai concentrați și cu un moral mai bun. Unirea a condus cu 11-9 și părea că se desprinde în victorioasă, însă gazdele au avut parte de o revenire spectaculoasă și au punctat consecutiv de șase ori, pentru a-și adjudeca setul la 11 și victoria în acest meci.

 

Pentru Unirea Dej urmează meciul de pe teren propriu cu Timișoara, programat sâmbăta viitoare, în 28 octombrie, de la ora 18, în Sala Sporturilor din Dej.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook