Știri

Unirea a fost învinsă la Craiova de liderul clasamentului

CS Unirea Dej a pierdut duminică, în deplasare, partida din cadrul etapei a 17-a a Diviziei A1 la volei masculin, în fața celor de la SCMU Craiova.

Oltenii s-au impus cu 3-0, însă n-au avut o misiune ușoară în fața dejenilor. Primul set a fost controlat în cea mai mare parte de gazde, care au condus confortabil până spre final. Unirea a avut o revenire superbă în joc și chiar a reușit să egaleze la 23 pe serviciul excelent al lui Marius Dascălu, însă Rocamora a dat un atac în aut și craiovenii au luat setul.

A doua rundă a meciului a fost la discreția craiovenilor, jocul fiind controlat cu autoritate de echipa gazdă, care a prestat un joc exact, profitând de multe greșeli neforțate în rândul oaspeților.

Unirea a dat semne că revine puternic în joc în setul al treilea, când a și condus pe tabelă în prima parte, dar forța oltenilor și jocul exact al acestora au făcut ca echipa gazdă să se reinstaleze la conducere, pe care nu a mai cedat-o până la final.

S-a încheiat astfel, SCMU Craiova – Unirea Dej 3-0 (25-23, 25-15, 25-20), iar echipa pregătită de Ovidiu Macarie și Tiberiu Szilagy se pregătește pentru meciul din etapa viitoare cu Știința Explorări Baia Mare.

 

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook