Știri

unirea dej 2017

Unirea a pierdut la limită în fața campioanei

CS Unirea Dej a fost învinsă cu 3-2 sâmbătă, pe teren propriu, de campioana Volei Municipal Zalău, în urma unui meci foarte spectaculos care a menținut suspansul ridicat până la ultima minge.

După ce în turul campionatului a reușit să smulgă în deplasare un punct echipei din Zalău, formația pregătită de Marius Dascălu și Tibi Szilagyi a fost foarte aproape și în retur de o victorie uriașă.

Meciul de sâmbătă de la Dej a început cu Zalăul, în avantaj, formația din Sălaj reușind să ia primul set cu 19-25. Însă Unirea a dat dovadă de calm și precizie, izbutind să revină imediat pe tabelă, după 25-20 în setul al doilea.

Setul al treilea a găsit din nou echipa vizitatoare mai în formă, sălăjenii punctând exact când trebuia, fără să facă prea multe greșeli, astfel că Zalăul a preluat din nou conducerea, după 21-25.

Marius Dascălu și elevii săi au pregătit însă excelent setul al patrulea, unul în care Unirea Dej a greșit mai puțin, a creat spectacol și a dominat clar adversara. Unirea s-a impus cu 25-16, ducând astfel meciul în setul decisiv.

Ultima rundă a meciului a fost cea mai spectaculoasă. Unirea a avut avantaj la 5-3, însă Zalăul a condus la time-out-ul tehnic (7-8) și a reușit să se desprindă la 11-13. Dejenii au fost de mai multe ori aproape să preia conducerea, s-au apropiat la 13-14, însă Zalăul a dat lovitura de grație și a câștigat setul și meciul.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook