Știri

Unirea Dej a cedat în fața vicecampioanei

CS Unirea Dej a  pierdut fără drept de apel partida de pe teren propriu, disputată sâmbătă la Dej, în fața vicecampioanei sezonului trecut, Volei Municipal Zalău.

Partida din Sala Sporturilor din Dej, contând pentru etapa a patra a Diviziei A1 la volei masculin, a fost controlată în mare parte de către echipa vizitatoare. Zalăul a fost formația care a deschis scorul, iar Unirea s-a ținut mereu aproape pe tabelă, reușind să conducă totuși la al doilea time-out tehnic. Oaspeții au egalat însă și s-au desprins, Unirea a egalat apoi la 24, însă setul s-a încheiat 25-27.

A doua rundă a meciului a găsit o echipă mult mai incisivă a Zalăului, care a avut în permanență avantaj pe tabelă, profitând și de multe erori neforțate în jocul dejenilor. Deși Unirea a dat semne spre final de set că paote reveni, Zalăul a câștigat cu 25-21.

Mult mai clară a fost diferența dintre cele două formații în setul al treilea. Oaspeții s-au distanțat confortabil după primul time-out și au ținut la respect echipa dejeană, până la final de set, când tabela arăta 18-25, și 0-3 scorul final.

 

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook