Știri

Unirea Dej a fost eliminată din Cupa României de Volei Municipal Zalău

După un meci tur în care a ținut piept deținătoarei trofeului, dar a pierdut cu 3-2, Unirea Dej a pierdut și partida retur din cadrul sferturilor de finală ale Cupei României, fiind învinsă cu 3-0 de Volei Municipal Zalău.

Echipa din Sălaj a venit la Dej decisă să tranșeze rapid partida, astfel că a dat prea puține șanse echipei gazdă să facă un joc bun. Volei Municipal Zalău a fost formația care a condus ostilitățile și a arătat clar în teren că nu vrea să prelungească prea mult agonia dejenilor.

Iar aceștia au contribuit la succesul oaspeților printr-un joc șters, presărat de erori atât la preluare, cât și pe faza de atac, unde n-au arătat forță și determinare la fileu.

Primul set a fost unul cât de cât echilibrat, câștigat de sălăjeni la doar 4 puncte diferență, însă următoarele două seturi au fost clar dominate de Volei Municipal, care a reușit o dublă de 25-16 și a luat meciul cu 3-0.

Volei Municipal Zalău se califică, așadar, în semifinalele competiției, în timp ce Unirea Dej rămâne să-și concentreze forțele doar asupra campionatului Diviziei A1.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook