Știri

Unirea Dej a fost învinsă pe teren propriu de Explorări Baia Mare

CS Unirea Dej a suferit o nouă înfrângere pe teren propriu, de această dată în fața celor de la Știința Explorări Baia Mare, într-un meci contând pentru etapa 18 a Diviziei A1 la volei masculin.

Formația din Baia Mare, ocupanta poziției 3 în clasament înaintea acestei etape, a venit la Dej cu gândul de a lua toate cele trei puncte puse în joc, fără prea mari bătăi de cap. Iar meciul a curs conform dorinței băimărenilor, care au dominat autoritar primele două seturi, câștigate cu același scor, 25-21.

Deficiențele la preluare ale dejenilor și moliciunea cu care au tratat fazele de atac au dat ocazia oaspeților să controleze jocul în teren, însă în setul al treilea Explorări Baia Mare a lăsat garda jos.

Unirea Dej a avut un start excelent în runda a treia și, cu ajutorul sprijinului senzațional venit din tribune, elevii lui Ovidiu Macarie au reaprins speranțele gazdelor. Spre final de set, însă, echipa din Baia Mare a recuperat punct cu punct, în timp ce jocul dejenilor a reînceput să scârțâie, astfel că Știința Explorări a răsturnat tabela în favoarea ei și s-a impus cu 25-22.

Unirea rămâne astfel să spere într-o victorie în meciul următor, care se va disputa în deplasare cu CSM București.

 

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook