Știri

volei unirea dej zalau

Unirea Dej, învinsă pe propriul teren de Volei Municipal Zalău

Sala Sporturilor din Dej a găzduit sâmbătă, cu începere de la ora 18, meciul dintre Unirea Dej și Volei Municipal Zalău, din cadrul etapei a V-a a Diviziei A1 la volei masculin.

În fața unui public numeros și animat, cele două echipe au jucat un meci tensionat, echilibrat pe alocuri, dar la final victoria a revenit oaspeților. Volei Municipal Zalău venea după o victorie mare în Cupa Challenge, în timp ce Unirea a intrat în meci mai timorată, după înfrângerea din  etapa trecută de la Craiova.

Astfel, sălăjenii au controlat începutul de meci, câștigând primul set la mare diferență, scor 17-25.

Echipa antrenată de Marius Dascălu a revenit însă mai puternică în teren în setul al doilea, pe care l-a controlat și condus o bună perioadă de timp. Spre final, Unirea a avut chiar și patru puncte diferență în fața adversarilor, însă serviciul deficitar, de multe ori în fileu, a dat puncte pe tavă echipei din Zalău, care astfel a recuperat din handicap și a reușit să egaleze. Setul a intrat în prelungiri, de această dată cu Zalăul în avantaj, care a reușit să se impună cu 27-25.

Setul al treilea al meciului a fost la fel de strâns, cu echipa din Dej încercând să recupereze din diferență, însă experiența sălăjenilor și-a spus cuvântul, tabela indicând la final 23-25 pentru oaspeți.

Unirea Dej pierde astfel cu 0-3 această partidă și se pregătește de o nouă confruntare în deplasare cu VCM Piatra Neamț.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook