Știri

Unirea Dej, la primul eșec pe teren propriu

CS Unirea Dej a fost învinsă miercuri, în Sala Sporturilor din Dej, de Steaua București, liderul clasamentului din Divizia A1. Aceasta este prima înfrângere a dejenilor pe propriul teren și primul meci din acest sezon în care Unirea nu scoate niciun punct.

Partida de miercuri de la Dej a început cu un set extrem de echilibrat, în care dejenii au fost mai mult la conducere până spre finalul rundei, când experiența și valoarea oaspeților și-a spus cuvântul. Steaua s-a impus la 21 și prelua astfel conducerea pe tabela de scor.

Setul al doilea a fost dominat autoritar de echipa antrenată de Marius Dascălu și Tibor Szilagyi. Dejenii au avut un început fulminant de set și, profitând de nervozitatea și erorile din tabăra adversă, Unirea s-a distanțat confortabil încă de la jumătatea rundei. Spre final, pe baza unui joc în care schemele de joc ale gazdelor s-au legat perfect, Unirea s-a desprins fără să mai poată fi ajunsă, terminând setul la 25-17.

Din păcate pentru dejeni, Steaua și-a revenit în setul al treilea, a reușit să impună ritmul și jocul, astfel că erorile în tabăra dejenilor și-au făcut apariția. După 6-8 și 15-16, bucureștenii au prins curaj, iar la final tabela arăta 19-25 în favoarea roș-albaștrilor.

Setul al patrulea al întâlnirii a fost controlat fără probleme de echipa vizitatoare. Dejenilor nu le-a mai ieșit nimic în joc, iar schimbările efectuate de banca tehnică nu au avut darul de a revitaliza jocul Unirii, astfel că Steaua s-a impus clar cu 25-17, adjudecându-și cu 3-1 victoria în acest meci și toate cele trei puncte.

Unirea Dej nu are prea mult timp la dispoziție să se pregătească pentru o nouă deplasare dificilă, cea de la Craiova de sâmbătă, când dejenii vor întâlni de la ora 18 pe SCMU. Marius Dascălu speră însă că jucătorii săi vor face un meci bun și se vor întoarce la Dej cu toate cele trei puncte.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook