Știri

Unirea Dej păstrează speranțe în play-off, după victoria de acasă cu Tricolorul Ploiești

CS Unirea Dej s-a impus sâmbătă, în Sala Sporturilor din Dej, cu 3-1 în fața celor de la Tricolorul Ploiești, în al doilea meci din cadrul play-off-ului Diviziei A1 la volei masculin, turneul pentru locurile 5-8.

După ce a pierdut primul meci, săptămâna trecută, în deplasare la Ploiești, Unirea Dej avea ca ultimă șansă, pentru a rămâne în cărți în aceste semifinale, câștigarea partidei de la Dej. Iar Marius Dascălu și compania au făcut o surpriză frumoasă suporterilor dejeni, reușind să câștige, deși au avut un start nereușit de meci.

Partida a fost una extrem de echilibrată, cele două echipe mergând umăr la umăr pe tabelă pe parcursul primelor seturi. Prima rundă a revenit oaspeților cu 25-23, pentru ca același scor să-l înregistreze de partea sa și Unirea în setul secund, dar și în setul al treilea, când a preluat conducerea la seturi.

Cu un moral excelent după o luptă crâncenă pentru fiecare minge, Unirea a abordat mult mai încrezătoare setul al patrulea, când a reușit să se distanțeze confortabil și să-și păstreze calmul până la final, impunându-se cu 25-21.

Pentru echipa pregătită de Ovidiu Macarie și Tiberiu Szilagyi, urmează săptămâna viitoare partida decisivă, ce se va disputa în deplasare la Ploiești, în această fază a semifinalelor jucându-se pe sistemul ”cel mai bun din trei meciuri”.

 

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook