Știri

unirea dej dinamo

Unirea Dej s-a impus fără probleme cu Dinamo

Partida a fost una extrem de vioaie, cu o luptă strânsă la fileu, însă Unirea Dej a reușit să se impună la capătul a trei seturi echilibrate.

Primul set a fost condus aproape integral de către echipa antrenată de Marius Dascălu și Tibi Szilagyi, Dinamo reușind doar la 12-12 să se apropie mai amenințător de gazde, pentru ca în final tabela să arate 25-22 în favoarea dejenilor.

Tot Unirea a condus ostilitățile și în setul al doilea. Dinamo a reușit să egaleze din nou la 12, ca în prima rundă, însă dejenii au revenit, au preluat conducerea și n-au mai cedat avantajul până la final (25-23).

Setul al treilea a început dezastruos pentru echipa gazdă, care a fost condusă cu 6-1. Încurajați frenetic din tribune și cu ajutorul sfaturilor fără cusur a antrenorului Marius Dascălu, Unirea a revenit spectaculos și a egalat la 8. Apoi, echipa de pe Someș a prins mai mult curaj, jocul a mers ca uns și dejenii au ajuns să conducă chiar și cu 20-13, pentru ca la finalul setului tabela să indice 25-20 pentru echipa gazdă.

Acesta a fost ultimul meci din acest an al Unirii pe teren propriu. Dejenii mai au de disputat un meci în acest an, sâmbătă, în deplasare cu Câmpia Turzii.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook