Știri

unirea dej u cluj etapa 3

Unirea Dej s-a impus în deplasare la Cluj-Napoca

Primul meci din acest an pentru echipa de volei masculin a Unirii Dej a adus și prima victorie în 2018 în campionatul Diviziei A1 la volei masculin.

Formația pregătită de Marius Dascălu și Tibi Szilagyi s-a impus cu 3-1 într-un meci disputat azi în deplasare la Cluj-Napoca.

Partida din Sala Sporturilor ”Horia Demian” a început sub dominația dejenilor, care au controlat mai bine jocul și au cucerit primul set al meciului cu 25-21.

Același scor s-a înregistrat și la finalul setului secund, doar că de această dată clujenii s-au impus, egalând astfel situația la seturi.

Formația dejeană și-a revenit însă destul de repede, iar în runda a treia a meciului a preluat frâiele jocului, a fost mai atentă la finalizare și a reușit să se impună cu 25-22.

Ultimul set al întâlnirii a fost complet dominat de dejeni, care și-au adjudecat runda la 10 puncte diferență (15-25), obținând astfel victoria și toate cele trei puncte puse în joc.

Pentru Unirea Dej urmează, în 20 decembrie, meciul de pe teren propriu contra celor de la Volei Municipal Zalău, programat sâmbătă, de la ora 18, în Sala Sporturilor din Dej.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook