Știri

Unirea Dej s-a impus în fața celor de la Arcada Galați

Sala Sporturilor din Dej a găzduit sâmbătă, cu începere de la ora 16, meciul din cadrul etapei a VIII-a din Divizia A1 la volei masculin, Unirea Dej primind vizita celor de la Arcada Galați.

artida a fost una extrem de spectaculoasă, cu răsturnări de situație, Unirea Dej având de înfruntat un adversar redutabil, echipa din Galați fiind pretendentă la titlul de campioană a acestui sezon.

Ocupantă a locului 3 în clasament, Arcada a început meciul în forță și și-a adjudecat primul set la 21-25.

Unirea a revenit însă spectaculos îmn setul al doilea, a condus cu 12-6 și apoi chiar cu 20-12, pentru ca la finalul rundei să închidă tabela la 25-20.

Tot în avantaj a început echipa antrenată de Marius Dascălu și setul al treilea însă gălățenii s-au ținut în permanență aproape pe tabelă. Unirea a reușit însă să țină cu dinții de avantajul minim, iar la final tabela arăta 25-22 în favoarea dejenilor.

Văzându-se prea devreme cu victoria în mână, voleibaliștii echipei de pe Someș a slăbit turația motoarelor în setul 4, ceea ce a dat curaj experimentaților adversari de la Arcada. Gălățenii s-au desprins la 10-18 și și-au adjudecat în final setul la 16-25.

Setul decisiv a fost unul extrem de echilibrat, însă Unirea a luat avânt, încurajată și de publicul inimos din sala dejeană. Mihalescu, Grigoraș și Suson au punctat când trebuia pentru a asigura avantajul dejenilor, iar căpitanul Coasă a dat ultimul punct Unirii Dej, care s-a impus cu 15-12, încheind partida cu 3-2.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook