Știri

Unirea este cu un pas în faza a doua a Cupei României

După victoria înregistrată sâmbătă, în Sala Sporturilor din Dej, în fața celor de la VCM LPS Piatra Neamț, în Divizia A1, Unirea Dej a obținut o nouă victorie cu aceiași adversari, de data aceasta în faza I a Cupei României.

Elevii lui Ovidiu Macarie s-au impus lejer cu 3-0 în partida disputată duminică la Dej, la fel cum au făcut-o și sâmbătă în campionat.

Dacă primul set a fost mai echilibrat, încheindu-se în prelungiri cu 26-24 pentru gazde, în setul al dolilea Unirea a dominat cu autoritate, câștigând runda la 16. Setul al treilea a adus o relaxare în jocul dejenilor, care însă nu au cedat pe final și au luat ultimul set cu 25-23.

Această victorie cu 3-0 în meciul considerat partida tur din dubla manșă cu echipa din Piatra Neamț asigură pe jumătate prezența Unirii în faza a doua a Cupei României. Trupa lui Macarie mai are nevoie să câștige și luni de la ora 14, tot la Dej, meciul retur cu formația din Piatra Neamț pentru a-și asigura pe deplin calificarea.

Cele două partide din această primă fază a Cupei României la volei masculin trebuia să se joace în luna ianuarie, un meci la Dej și altul la Piatra Neamț, însă cele două formații au convenit, cu acceptul federației, să joace aceste meciuri la Dej, după partida din campionatul Diviziei A1.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook