Știri

Unirea încheie turul campionatului pe locul 8

Ultimul meci de campionat din acest an a adus pentru CS Unirea Dej o înfrângere în deplasare la Galați, formația dejeană fiind învinsă cu 3-1 de Arcada.

Partida de la Galați a început cu un joc bun al dejenilor, care au dominat finalul primului set și s-au impus cu 25-22. Elevii lui Ovidiu Macarie s-au văzut însă prea repede cu sacii în căruță, au cedat inițiativa iar în setul al doilea au cedat tot mai mult teren, permițând gazdelor să se desprindă. Arcada a egalat situația pe tabelă după 25-18 în al doilea set.

Dejenii nu s-au mai regăsit nici în următorul set, Arcada preluând conducerea pe tabelă după 25-17, în urma unui joc sigur și fără prea multe erori personale.

Abia în setul al patrulea al întâlnirii s-a trezit și echipa oaspete. Unirea a tras tare în goana după egalare și a dus setul în prelungiri, însă Arcada s-a impus cu 28-26 și a câștigat meciul cu 3-1.

În urma acestui rezultat, Unirea Dej încheie turul campionatului pe locul 8 al clasamentului Diviziei A1 la volei masculin, cu 12 puncte acumulate de la începutul sezonului.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook