Știri

unirea dej oct 2017

Unirea, învinsă în deplasare de SCMU Craiova

CS Unirea Dej a suferit o nouă înfrângere în campionatul Diviziei A1 la volei masculin, într-un meci cu SCMU Craiova, în etapa a VII-a. Este al doilea meci în care dejenii nu reușesc să obțină niciun punct.

După un start bun de campionat, Unirea a înregistrat două înfrângeri fără puncte în această săptămână, mai întâi în meciul de miercuri de la Dej, cu Steaua București, și mai apoi cu Craiova în deplasare.

Meciul de sâmbătă a fost dominat de la un capăt la celălalt de către olteni, care s-au impus în primul set cu 25-15, pentru ca următoarele două să le câștige la 18 și la 14.

Pentru acest meci, antrenorul Marius Dascălu a folosit întreg lotul avut la dispoziție, cu excepția moldoveanului Vaisle Talpă, care este în continuare indisponibil, după ce a suferit o intervenție chirurgicală.

Unirea Dej coboară astfel pe poziția a șaptea a clasamentului, cu 10 puncte în acest sezon, iar etapa următoare o va întâlni pe teren propriu pe Arcada Galați. Meciul este programat sâmbătă, 11 noiembrie, de la ora 18, în Sala Sporturilor din Dej.

 

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook