Știri

Unirea, învinsă la limită în deplasare la Zalău

CS Unirea Dej a fost învinsă în deplasare la Zalău, scor 2-3, în meciul disputat cu vicecampioana Diviziei A1, Volei Municipal, un meci restanță din etapa a XIV-a.

Partida, programată inițial în data de 5 februarie, a fost reprogramată la cererea sălăjenilor pentru data de 18 februarie după ce echipa din Zalău a intrat în carantină din cauza epidemiei de gripă.

Unirea a început excelent meciul de la Zalău reușind să câștige primul set cu 25-23, iar a doua rundă a fost împinsă în prelungiri, unde dejenii s-au impus cu 27-25.

Echipa antrenată de Marius Dascălu nu s-a regăsit însă în setul al treilea, dominat de gazde, care au redus din diferență (25-16), pentru ca în setul al patrulea sălăjenii să se impună cu 25-22.

Ajuns în setul decisiv, meciul a fost decis de moralul mai bun al echipei din Zalău, care a profitat de erorile din tabăra dejenilor și a închis tabela la 15-7.

Unirea obține totuși un punct din această deplasare și se pregătește de întâlnirea de pe teren propriu cu SCMU Craiova, programată sâmbătă, 22 februarie, de la ora 18.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook