Știri

Unirea s-a impus fără emoții în fața echipei din Piatra Neamț

După două partide câștigate greu, în cinci seturi, cu CSM București și Dinamo, Unirea Dej a avut parte, în sfârșit, de un meci mai facil în campionat, câștigând fără probleme pe teren propriu în fața celor de la VCM LPS Piatra Neamț.

Partida disputată sâmbătă în Sala Sporturilor din Dej a fost una la îndemână pentru elevii lui Ovidiu Macarie, care nu s-au forțat prea mult pentru a obține toate cele trei puncte puse în joc.

După două seturi câștigate cu același scor, 25-16, Unirea s-a distrat în setul al treilea, impunându-se fără nicio problemă la diferență de 12 puncte.

Pentru cele două formații urmează cele două meciuri din Cupa României, care trebuiau să se dispute la începutul anului viitor. Având însă în vedere că echipa din Piatra Neamț a venit la Dej pentru disputarea meciului din etapa a X-a a Diviziei A1 la volei masculin, cele două echipe au căzut de acord să joace tot acum și meciurile din Cupa României.

Astfel, duminică de la ora 18, în Sala Sporturilor din Dej se va juca primul meci, pentru ca luni, de la ora 14, tot la Dej, să se joace a doua partidă.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook