Știri

unirea dej baia mare

Unirea se întoarce cu un punct de la Baia Mare – FOTO/VIDEO

CS Unirea Dej a fost aproape de un nou succes în deplasare la Baia Mare, însă a părăsit terenul învinsă după un meci extrem de disputat, al cărui rezultat s-a decis după cinci seturi.

Primul set al meciului din Sala Sporturilor ”Lascăr Pană” a fost unul extrem de echilibrat. Unirea a avut avantaj minim la primul time-out tehnic, reușind să se distanțeze la trei puncte la al doilea timp de odihnă. Știința Explorări însă a tras tare pe final, a egalat la 22, pentru ca apoi să se desprindă în învingătoare cu 25-23.

Echipa pregătită de Marius Dascălu și Tibor Szilagyi și-a revenit însă destul de repede, la jumătatea setului al doilea, deși la începutul rundei gazdele conduceau ostilitățile pe tabelă (8-6). O serie incredibilă de puncte a dejenilor, cu Mihai Coasă la serviciu, a făcut ca Unirea să conducă la al doilea time-out tehnic (12-16), pentru ca apoi oaspeții să se desprindă la 13-19 și să câștige setul cu 18-25.

Deși băimărenii au început mai bine setul al treilea, tot dejenii au fost mai prezenți în joc, scorul evoluând de la 7-8 și 14-16 la 24-26, ultimul punct al setului fiind câștigat de Silviu Suson direct din serviciu.

Setul al patrulea părea să fie tot în mâinile Unirii Dej, care a condus, mai întâi la 6-8, apoi la 8-11. Știința Explorări a egalat însă la 14, iar la al doilea timp de odihnă avea avantaj de 2 puncte, pentru ca în final să câștige setul cu 25-22, trimițând astfel meciul în decisiv.

Aici, dejenii și-au pierdut concentrarea, au greșit mult atât la preluare cât și la serviciu, astfel că băimărenii au ieșit triumfători și au câștigat cu 15-13, luând totodată victoria meciului cu 3-2.

Meciul a fost transmis integral LIVE VIDEO pe pagina de Facebook a echipei.

Unirea Dej rămâne totuși cu un punct din acest meci disputat în deplasare, iar etapa viitoare așteaptă vizita celor de la ”U” Cluj, meci programat miercuri, 18 octombrie, de la ora 18, în Sala Sporturilor din Dej.

Posted by C.S. Unirea DEJ on 14 Octombrie 2017

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook