Știri

Unirea se întoarce fără niciun punct de la București

Etapa a noua a Diviziei A1 la volei masculin a programat sâmbătă meciurile din cadrul etapei a noua a Diviziei A1 la volei masculin. Unirea Dej a avut deplasare în capitală, unde a întâlnit-o pe CSM București.

Partida de la București a fost una foarte echilibrată, fiind tranșată în final de către gazde, care s-au impus cu 3-1, asta deși Unirea Dej a fost cea care a avut prima avantajul.

Echipa pregătită de Marius Dascălu și Tibi Szilagy a început meciul în forță, reușind să preia conducerea pe tabelă după un prim set câștigat cu 25-20.

În setul al doilea, însă, bucureștenii au restabilit egalitatea, cu 25-21, pentru ca apoi cele două echipe să meargă aproape umăr la umăr pe tabelă. Setul al treilea a revenit tot gazdelor, cu 25-23, pentru ca în a patra rundă CSM să se impună la 22 și să câștige meciul, dar și toate punctele puse în joc.

În urma acestui rezultat, Unirea Dej se află pe locul 8 al clasamentului Diviziei A1, iar etapa viitoare va întâlni pe teren propriu pe CSS 2 Baia Mare, echipă aflată pe penultimul loc în clasament.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook