Știri

Unirea se întoarce fără niciun punct de la Galați

Campionatul Diviziei A1 la volei masculin a programat sâmbătă meciurile din cadrul etapei a XIX-a, Unirea Dej făcând deplasarea la Galați pentru meciul cu ocupanta locului al treilea în clasament.

Partida a fost una extrem de echilibrată în prima jumătate, însă spre final gazdele și-au impus superioritatea, câștigând cu 3-1.

Așa cum ne-a obișnuit în ultimele meciuri din campionatul intern, Unirea Dej a avut un început excelent de meci, reușind să conducă pe tabelă pe aproape întreg parcursul primului set, pe care dejenii l-au câștigat la 21.

Setul al doilea a fost unul foarte disputat, cu răsturnări de scor. Unirea a avut avantaj până aproape de primul time-out tehnic, iar la al doilea timp de odihnă echipa condusă de Marius Dascălu și Tibi Szilagyi conducea la diferență de 4 puncte (12-16).

De la 17-21 pentru unirea Dej jocul însă s-a rupt, gălățenii au avut forța să revină, au recuperat din dezavantaj, iar un as al lui Bala la 24-24 a dus Galațiul în față. Arcada s-a impus apoi, la mare luptă, cu 27-25.

Pierderea dramatică a celui de-al doilea set și-a pus amprenta pe jocul Unirii, care n-a mai reușit să-și facă jocul în continuare. Arcada a luat al treilea set la 10 puncte diferență, în timp ce ultimul set, al patrulea, a fost câștigat de gălățeni chiar și mai drastic, cu 25-12.

Unirea are doar câteva zile la dispoziție să-și revină după acest eșec, miercuri având programat meciul de pe teren propriu cu CSM București, echipă aflată pe locul 4 în clasament.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook