Știri

Victorie categorică în fața celor de la Dinamo București

CS Unirea Dej a câștigat miercuri, pe parchetul Sălii Sporturilor din Dej, partida din etapa 20 a Diviziei A 1 împotriva celor de la Dinamo București.

Echipa pregătită de Ovidiu Macarie și Tibi Szilagyi n-a avut prea mari probleme în fața unei echipe care acum se zbate în coada clasamentului, după ce în sezoanele trecute se bătea pentru primele locuri.

Unirea Deja  fost echipa mai sigură pe joc, mai exactă în ofensivă, iar pe fondul multelor greșeli neforțate ale oaspeților, dejenii au reușit să facă puncte care au cântărit foarte mult în economia meciului.

Dinamoviștii au reușit să pună ceva probleme doar în primul set, câștigat de Unirea la 22, pentru ca în seturile următoare diferența pe tabelă să fie mult mai clară în favoarea gazdelor, 25-18 în setul al doilea și 25-17 în ultima rundă a întâlnirii.

După această partidă, Unirea Dej va face etapa viitoare deplasarea la Piatra Neamț, pentru un meci programat sâmbătă, 12 martie, pentru ca marțea viitoare să joace pe teren propriu cu Arcada Galați în ultima etapă a sezonului regulat.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook