Știri

Victorie în deplasare la Dinamo

După succesul obținut sâmbătă pe teren propriu cu CSM București, Unirea Dej a obținut o nouă victorie în acest sezon, miercuri, în deplasare la București.

Dejenii s-au impus în fața celor de la Dinamo la capătul unui meci extrem de disputat de cinci seturi, în care Unirea a fost mai pragmatică.

Primul set a fost câștigat de elevii lui Ovidiu Macarie în prelungiri cu 29-27, după ce scorul a înregistrat numeroase răsturnări de situație pentru ambele formații. Dinamo a revenit pe tabelă și a luat al doilea set cu 25-20, preluând conducerea după a treia rundă, câștigată la 22.

Unirea Dej a forțat însă în setul al patrulea și s-a impus la diferență de cinci puncte, ducând astfel meciul în decisiv. Aici, dejenii au jucat exact, fără prea multe erori personale, astfel că la final tabela arăta 15-10 pentru Unirea și scorul general de 3-2.

Seria de meciuri grele pentru formația de pe malul Someșului continuă la finalul acestei săptămâni. Unirea va juca sâmbătă la Dej, de la ora 18, în campionat, împotriva celor de la VMC LPS Piatra Neamț, pentru ca duminică și luni, cu aceeași adversară să joace în Cupa României.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook