Știri

Victorie în deplasare la Ploiești. Unirea a fost condusă cu 2-0

CS Unirea Dej a reușit un meci excelent sâmbătă, în deplasare la Ploiești, unde a fost condusă cu 2-0 la seturi, însă a revenit extraordinar în joc și a câștigat partida cu 3-2.

Partida cu Tricolorul Ploiești, contând pentru etapa a V-a din Divizia A1 la volei masculin, a fost una dominată clar de gazde în primele două seturi. Dacă în primul set Unirea a reușit să se țină aproape de ploieșteni, dar a pierdut totuși setul la 18, în runda a doua diferența de pe tabelă a fost și mai clar, 25-13.

Elevii lui Ovidiu Macarie s-au remontat însă exemplar în setul al treilea, unul foarte echilibrat și câștigat de Unirea cu 25-23, pentru ca în setul al patrulea dejenii să câștige chiar mai clar, cu 25-19.

Setul decisiv a aparținut tot Unirii, care s-a impus cu 15-10 și a obținut victoria, dar și două puncte extrem de importante.

 

Pentru etapa următoare, Unirea Dej se pregătește de încă un meci extrem de greu, cu SCMU Craiova, partida fiind programată miercuri, 25 noiembrie, de la ora 18, în Sala Sporturilor din Dej.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook