Știri

Victorie în fața codașei clasamentului

Sala Sporturilor din Dej a găzduit sâmbătă partida de volei masculin din turneul locurilor 7-12 din Divizia A1, între CS Unirea Dej și VCM LPS Piatra Neamț.

Clasată pe locul 4 înaintea acestei partide, în turneul locurilor 7-12, Unirea Dej a avut-o ca adversară pe VCM LPS Piatra Neamț, echipă aflată pe ultimul loc al clasamentului.

Diferența din clasament și cea de valoare dintre cele două formații au făcut ca Unirea să aibă un meci ușor, câștigat fără probleme în doar trei seturi.

Primul set a fost condus de Unirea Dej de la început până la final, când tabela arăta 25-20 în favoarea dejenilor, la fel decurgând meciul și în setul al doilea, unul chiar mai ușor pentru echipa pregătită de Stewart Bernard. Dejenii s-au impus cu 25-16 și au intrat mult mai încrezători în setul al treilea pe care și l-au adjudecat cu 25-21.

În urma acestei victorii, Unirea Dej s-a distanțat în clasament de urmăritoarea ”U” Cluj, dar este încă departe de Știința Bacău, echipa de pe locul 3.

Unirea Dej are ocazia să se distanțeze și mai mult de Universitatea, pentru că marți, va juca în deplasare cu ”U” Cluj, în cadrul etapei a VIII-a a acestei a doua faze a Diviziei A1.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook