Știri

unirea dej - timisoara

Victorie în patru seturi cu Timișoara. Duminică se joacă returul

Meciul din cadrul etapei a cincea a play-out-ului a început sub semnul echilibrului, cele două formații nereușind să se desprindă confortabil din primele minute ale meciului. Oaspeții au avut avantaj minim până la prima jumătate a primului set, după care Unirea a preluat conducerea, însă la maxim două puncte, avantaj pe care a reușit să-l păstreze și la ultimele servicii ale rundei.

După 25-23 în primul set, Unirea a tratat mai incisiv setul al doilea. Dejenii au condus cu 10-6, apoi 15-8 și chiar 19-12, însă spre finalul rundei și-au pierdut drastic concentrarea, ceea ce a permis oaspeților să aibă parte de o revenire spectaculoasă. Timișoara s-a apropiat până la 24-23, însă Grigoraș a reușit punctul decisiv al echipei sale, care și-a dublat astfel avantajul la seturi.

Runda a treia a continuat în aceeași notă. Primele puncte au fost câștigate de oaspeți, după care echipa pregătită de Marius Dascălu și Tibi Szilagyi și-a intrat în rol. Însă timișorenii au revenit din nou și au egalat la 15 după care au avut o serie spectaculoasă de puncte, pe baza greșelilor copilărești ale dejenilor. Setul s-a încheiat astfel 20-25 pentru Timișoara, care mai spera că va scoate puncte din acest meci.

Deznodământul partidei s-a decis însă în setul al patrulea. Unirea a condus cu 8-5 și 16-14, oaspeții au egalat apoi la 19, conducând chiar pe tabelă preț de câteva mingi, însă Didorciuc a dus Unirea în avantaj la 25-24, iar apoi Catrina a reușit un as câștigător pentru 26-24, scor cu care dejenii au obținut victoria și toate cele trei puncte puse în joc.

Duminică, de la ora 12, tot în Sala Sporturilor din Dej se va juca returul dintre cele două formații, meci care era inițial programat în 28 aprilie.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook