Știri

unirea dej u cluj etapa 3

Victorie la limită cu Universitatea Cluj

Meci dramatic miercuri după-amiază în Sala Sporturilor din Dej, unde echipa de volei masculin a Unirii a dat piept cu rivala de la ”U” Cluj.

Chiar dacă era considerată favorită certă înaintea acestui meci, Unirea a muncit pe brânci pentru victorie în partida cu Universitatea, reușind să se impună abia după cinci seturi extrem de disputate.

Dacă în primele două seturi Unirea s-a impus destul de lejer (25-23 în primul și 25-14 în al doilea), din setul al treilea Universitatea Cluj a renăscut, profitând și de o lipsă tot mai mare de concentrare în rândul dejenilor. Unirea a greșit mult, atât la preluare, cât mai ales la serviciu, dând astfel ocazia clujenilor nu doar să reducă din diferență (23-25), dar chiar să egaleze scorul al seturi, după 22-25 în runda a treia.

Intrate în setul decisiv, cele două echipe au dat tot ce au putut pe teren pentru a obține victoria, scorul a suferit răsturnări de situație spectaculoase, pentru ca în final Unirea să puncteze exact când trebuia prin căpitanul Mihai Coasă și să câștige cu 3-2.

Pentru Unirea Dej urmează un alt test decisiv, duminică în deplasare, cu Volei Municipal Zalău, meci care va fi transmis în direct de Digi Sport de la 13:45.

Posted by C.S. Unirea DEJ on 18 Octombrie 2017

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook