Știri

unirea dej u cluj

Victorie la mare luptă cu ”U” Cluj. Unirea s-a impus cu 3-2

CS Unirea Dej a întâlnit azi pe teren propriu, de la ora 17, pe Universitatea Cluj, într-o partidă din faza a doua a Diviziei A1 la volei masculin.

Întâlnirea din etapa a treia a acestei faze a campionatului intern a fost una extrem de echilibrată, de la început până la final, fiind nevoie de disputarea a cinci seturi pentru a se stabili echipa câștigătoare.

Primul set al întâlnirii a fost decis abia în prelungiri, Unirea Dej reușind să revină pe final de set după ce a fost condusă și să preia conducerea pe tabelă.

Clujenii au revenit însă repede în meci, au jucat cu mai multă precizie, iar după 21-25 au egalat situația la seturi. La fel a decurs în favoarea oaspeților și setul al treilea, câștigat de ”U” Cluj la 19, astfel că echipa vizitatoare a trecut în avantaj.

Setul al patrulea al întâlnirii a fost unul de care pe care, ambele echipe având șansa să decidă setul în favoarea ei, însă, până la urmă, Unirea a tras mai tare pe final și cu 28-26 a împins meciul în decisiv. Aici, clujenii au început mai bine, însă Unirea a egalat la 8 și apoi s-a desprins ușor, avantaj suficient pentru a câștiga setul cu 15-12 și implicit și meciul.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook