Știri

Victorie muncită, dar meritată, cu Tricolorul Ploiești

Unirea Dej s-a impus sâmbătă pe teren propriu cu 3-2 în fața celor de la Tricolorul Ploiești, în urma unui meci crâncen de cinci seturi extrem de disputate.

Formația pregătită de Ovidiu Macarie a avut un început dificil de meci, fiind condusă în primul set până spre final. Însă dejenii au profitat de erorile din tabăra oaspeților și au revenit spectaculos pe tabelă, luând setul cu 25-22.

Al doilea set a început tot cu echipa din Ploiești la conducere, de această dată oaspeții reușind să țină de avantaj până la final, când au izbutit să egaleze situația la seturi.

A treia rundă a meciului a fost la fel de strânsă, nervii și orgoliile ieșind la suprafață în rândul jucătorilor din ambele tabere. Unirea mai avea două puncte să câștige setul, însă cei de la Tricolorul au fost de data aceasta responsabili cu răsturnarea de scor și s-au impus la 23.

Setul al patrulea a fost în întregime la discreția gazdelor, dejenii făcând un joc exemplar atât pe partea de atac, cât și la blocaj și preluare, încheind setul la 9 puncte distanță.

S-a intrat, astfel, în setul decisiv, unul foarte disputat, în care câștigătoarea s-a impus abia la ultimele mingi jucate. Unirea a câștigat cu 15-12 decisivul, trecându-și astfel în cont o victorie cu 3-2 în disputa cu Tricolorul și 2 puncte foarte importante în clasamentul Diviziei A1.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook