Știri

Victorie muncită în fața ultimei clasate. Unirea Dej – VCM Piatra Neamț 3-1

Deși la prima vedere meciul cu VCM LPS Piatra Neamț, din cadrul etapei a XV-a a Diviziei A1 la volei masculin, părea unul facil pentru Unirea Dej, realitatea din teren a arătat că elevii lui Victor Lazăr au avut de muncit serios pentru a obține toate cele trei puncte.

Dejenii au început meciul într-o notă de nesiguranță generală, pierzând foarte multe puncte mai ales pe seama serviciului defectuos. Astfel, oaspeții de la Piatra Neamț au profitat de greșelile neforțate ale uniriștilor și s-au detașat pe tabelă. Degeaba a profitat Victor Lazăr de cele două time-out-uri disponibile în primul set, că nu a mai avut cum să-i conecteze la realitate pe elevii săi, care, deși s-au apropiat periculos pe tabelă de echipa adversă, n-au mai reușit să egaleze.

După 21-25 în primul set, Unirea Dej a arătat un alt joc în runda a doua, fiind mai concentrați la ceea ce au de făcut și mai preciși în execuții. S-a încheiat 25-17 iar dejenii porneau cu un alt moral în setul al treilea, unul destul de echilibrat în prima parte, dar controlat în partea finală de gazde.

S-a încheiat 25-20, astfel că dejenii porneau în avantaj la general în al patrulea set, unul fără prea mari emoții pentru jucătorii Unirii și spectatorii aflați în număr mare în tribune, care au înțeles că Unirea nu mai are cum să piardă acest meci și toate cele trei puncte.

Unirea Dej – VCM LPS Piatra Neamț 3-1 (21-25, 25-17, 25-20, 25-18)

Cele două echipe

CS Unirea Dej: 1. Codrin Mocanu, 3. Natan Savan, 4. Lucian Tofan, 5. Andrei Mihalescu, 7. Eduard Catrina, 8. Peter Nagy, 9. Vlad Kantor (libero), 10. Timofei Chisleacov, 11. Goran Isek, 12. Adrian Fuzesi, 16. Darko Angelovski, 17. Marius Dascălu (cpt.).

VCM LPS Piatra Neamț: 2. Cătălin Stoenete, 3. Alexandru Borcoș, 4. Yevhen Boiko, 5. Laurențiu Cristian Iosif (cpt.), 6. Andrei Ursache (libero), 7. Andrii Shymanskyi, 8. Dan Florea, 10. Sorin Dragomir, 12. Alexandru Cersemba, 13. Dragoș Răileanu, 16. Andrei Veber, 18. Daniel Constantin Martin.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook