Știri

unirea dej arcada galati

Volei frumos, dar fără victorie la Dej. Unirea a fost învinsă de Arcada Galați

Jucătorii Unirii Dej s-au ținut de cuvânt și au oferit un meci frumos numeroșilor suporteri care s-au aflat sâmbătă în Sala Sporturilor din Dej, pentru meciul cu Arcada Galați din etapa a VIII-a a Diviziei A1 la volei masculin.

Aflați în fața echipei care a câștigat Cupa și Supercupa României, elevii lui Marius Dascălu și Tibor Szilagyi au intrat mai greu în meci, dar au ținut la respect adversara, printr-un volei spectaculos și un meci care s-a jucat cu intensitate până la ultima minge.

Dacă în primul set jucătorii Unirii nu au reușit un joc precis, având multe greșeli personale mai ales la serviciu și la finalizare, multe mingi de atac, fiind trimise în aut, în al doilea set speranțele dejenilor au renăscut.

Arcada Galați conducea cu 19-15 în momentul în care Andrei Grigoraș a venit la serviciu pentru gazde, iar jucătorul Unirii a servit fenomenal, ajutându-și echipa să egaleze la 19 și chiar să se desprindă la 2 puncte (21-19). Suson a punctat pentru Unirea la 22-20, însă dejenii s-au văzut prea repede cu sacii în căruță, au lăsat loc erorilor, iar experimentații adversari au revenit și au luat setul cu 23-25. Marius Dascălu l-a trimis în teren și pe debutantul moldovean Vasile Talpă, însă acesta nu a avut ocazia să se întâlnească cu mingea.

La fel de bine a mers jocul dejenilor și în setul al treilea. Unirea nu a permis Arcadei să se distanțeze prea mult, iar un blocaj reușit al lui Săvan a dus Unirea în avantaj la 14-13, pentru ca echipa gazdă să se distanțeze datorită celor doi ași reușiți de Suson (16-13). Datorită unei serii incredibile de servicii care au șters fileul, din partea lui Eduard Catrina, oaspeții au fost puși în dificultate (18-15). Însă, din nou experiența gălățenilor și-a spus cuvântul și, alături de greșelile comise de gazde, Arcada a reușit să anuleze avantajul dejenilor.

S-a jucat la maximă intensitate finalul setului, Vasile Talpă a fost trimis din nou în teren în speranța că va agăța o minge câștigătoare, dar Arcada și-a dovedit valoarea și a greșit mai puțin, reușind să câștige și acest set la 23-25.

Sâmbăta viitoare, Unirea Dej va avea parte de un nou test dificil, în deplasare cu CSM București, echipă aflată pe locul 5 al clasamentului.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook