Știri

volei unirea dej tricolorul ploiesti

Volei-spectacol la Dej. Unirea a smuls un punct în fața Ploieștiului

În fața unor tribune aproape pline, echipa pregătită de Marius Dascălu și Tibi Szilagyi a ținut piept eroic echipei aflată în prezent pe locul secund al clasamentului, dejenii jucând pe viață și pe moarte în fața unei echipe care aspiră la câștigarea titlului.

Unirea Dej a început excelent meciul, dominând finalul primului set al întâlnirii, pe care gazdele l-au câștigat cu 25-21.

Setul al doilea a aparținut însă oaspeților, care s-au distanțat destul cât să joace liniștiți finalul rundei și să se impună cu 20-25.

În setul al treilea, dejenii au avut parte de un joc mult mai precis, cu un serviciu exact și o preluare mai bună, astfel că jocul a fost extrem de echilibrat. Unirea a avut avantaj de 2-3 puncte în prima jumătate a setului, dar a fost egalată la 15, moment în care ploieștenii au preluat frâiele jocului. Spre final tabela a arătat 21-21, însă tot oaspeții au fost cei care au punctat și au câștigat la limită cu 23-25.

Încurajați de un public frenetic, dejenii nu au dezarmat, iar în setul al patrulea au defilat pe teren. Unirea a jucat aproape perfect setul, reușind în final să se impună cu 25-17, împingând astfel meciul în setul decisiv.

Aici, s-a jucat pe muchie de cuțit, cele două formații mergând umăr la umăr până când au împins meciul în prelungiri. Aici, experiența oaspeților și-a spus cuvântul, dejenii fiind învinși cu 17-19, însă cu toate că au pierdut meciul au fost aplaudați în picioare de mulțimea de suporteri aflată azi în Sala Sporturilor din Dej.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook