Știri

Andrei Grigoras Marius Dascalu Igor Didorciuc Unirea Dej volei

Antrenorul și jucătorii Unirii Dej prefațează meciul cu Arcada Galați

CS Unirea Dej va întâlni sâmbătă după-amiaza, în Sala Sporturilor din Dej, pe Arcada Galați, ocupanta locului al treilea în clasamentul Diviziei A1 la volei masculin.

Echipa antrenată de Marius Dascălu a disputat vineri seară un ultim antrenament cu jucătorii săi înaintea partidei cu gălățenii, după pregătire acordând, alături de Igor Didorciuc și Andrei Grigoraș, un interviu pentru site-ul oficial al echipei.

Mă aștept să facem un meci bun. Venim după un meci la Craiova în care echipa nu s-a comportat foarte bine. Și cum v-am mai spus, e greu să faci două meciuri proaste unul după altul. E un meci dificil, cu echipa de pe locul 2 sau 3, în momentul acesta, o pretendentă la titlu. Mă aștept din nou să avem susținearea tuturor spectatorilor, care au venit meci de meci să ne vadă și sper ca echipa să aibă un meci extraordinar și mă aștept la o victorie, sincer”, a declarat antrenorul Marius Dascălu.

Aceleași gânduri pentru un meci bun le are și moldoveanul Igor Didorciuc, revenit la Unirea Dej în vara acestui an: ”Așteptăm publicul. Să facem noi un meci frumos, spectaculos și cu mai puține greșeli și sper să iasă bine.

Andrei Grigoraș, revenit și el la Dej în vară, spune că echipa a trecut ”cu siguranță” peste eșecul de la Craiova: ”Sperăm să facem un joc foarte bun și să luăm cât mai multe puncte din acest meci. O să fie un meci greu, dar încercăm să fie cât mai bine. O să fie un meci nu neapărat greu, dar disputat.

Marius Dascălu spune că în această perioadă a desfășurat antrenamentele obișnuite cu echipa și că nu a făcut o pregătire specială pentru întâlnirea cu Arcada Galați.

”Săptămână de săptămână ne facem același program de antrenamente, pentru noi orice meci e important, deci nu se poate spune că în acest campionat avem meciuri ușoare sau meciuri foarte grele. Pot să spun doar că diferența se face de multe ori la atitudine. Chiar dacă întâlnim o echipă cu pretenții, cred că o atitudine pozitivă și, cum a spus Igor, cu mai puține greșeli în jocul nostru, sper să le punem mari probleme și să reușim o victorie care ne trebuie. Ne trebuie și nouă o victorie cu o echipă de genul acesta”, mai spune antrenorul dejenilor.

Restul declarațiilor, impresiile avute de cei doi jucători la revenirea la Dej, dar și gândurile de viitor ale echipei le puteți vedea în materialul video de mai jos.

Meciul Unirii Dej de sâmbătă este programat la ora 18:00, în Sala Sporturilor din Dej.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook