Știri

Campionat încheiat forțat. Unirea Dej, pe locul 5

Federația Română de Volei a decis miercuri încheierea campionatului masculin de volei cu clasamentul de la finalul sezonului regulat. Unirea Dej a încheiat astfel această ediție de campionat pe locul 5.

În contextul pandemiei de COVID-19, FRV a decis să nu mai continue campionatul Diviziei A1 la volei masculin, sezonul fiind astfel încheiat cu ierarhia de la finalul sezonului regulat. Arcada Galați a fost declarată campioană, fiind urmată de SCMU Craiova și Dinamo București.

Președintele FR Volei, Gheorghe Vișan, a vorbit despre decizia luată miercuri: „Noi nu mai puteam prelungi mult starea de incertitudine. În 10 mai trebuia să dăm drumul jucătorilor străini, starea de urgenţă se întindea până în aprilie, ce rost avea să mai aşteptăm? Este în joc sănătatea tuturor. Nu se poate să mai aibă loc antrenamente, nici vorbă de meciuri.

Acesta e verdictul: campionatul s-a închis, iar echipele de pe primul loc la finalul sezonului regulat, Arcada Galaţi şi Volei Alba Blaj sunt campioane şi ne vor reprezenta în cupele europene în stagiunea viitoare”, a spus Gheorghe Vișan.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook