Știri

CS Unirea Dej – SCMU Craiova 1-3

Unirea Dej a întâlnit miercuri pe teren propriu pe SCMU Craiova, într-un meci contând pentru etapa a VI-a a Diviziei A1 la volei masculin, partidă câștigată de echipa oaspete cu 3-1.

Unirea Dej a avut un start greu de meci, cedând foarte ușor în primul set cu 19-25, după un joc extrem de exact al craiovenilor. În setul al doilea, însă Unirea Dej a arătat un volei mai bun, a avut perioade în care a dominat atât în teren, cât și pe tabelă, însă Craiova a revenit în forță și al luat al doilea set cu același scor ca primul.

Același joc bun din startul rundei secunde l-a păstrat Unirea Dej și în setul al treilea, doar că de această dată nu a mai cedat inițiativa. După o primă jumătate de set în care oaspeții au condus ostilitățile, dejenii au egalat și au intrat în avantaj la al doilea time-out tehnic, avantaj pe care nu l-a mai cedat până la final, când tabela arăta 25-18 în favoarea Unirii.

Craiova a tras tare în setul al patrulea, a profitat de erorile din jocul gazdelor, iar Unirea n-a mai avut nici forța și nici inspirația să mai revină, astfel că echipa vizitatoare a câștigat setul cu 25-22, obținând toate cele trei puncte la Dej, cu un scor final de 3-1.

Etapa viitoare, Unirea Dej se deplasează la Baia Mare, pentru confruntarea cu Știința Explorări din etapa cu numărul 7. Meciul de la Baia Mare este programat sâmbătă, 28 noiembrie, de la ora 18.

 

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook