Știri

cs unirea dej 2019-2020

Cupa Unirea cucerită de dejeni

Sala Sporturilor din Dej a găzduit la finalul săptămânii trecute o nouă ediție a ”Cupei Unirea” competiție de meciuri amicale de volei masculin în vederea pregătirii noului sezon din Divizia A1.

Unirea Dej a reușit să câștige trei meciuri, din tot atâtea disputate, în cadrul turneului la care au mai participat U Cluj, Câmpia Turzii și Steaua București.

Unirea Dej s-a impus cu 3-2 în fața celor de la U Cluj și Câmpia Turzii și cu 3-0 în fața celor de la Steaua București, ocupând prima poziție la finalul competiției.

Pe locul al doilea s-a clasat U Cluj (care a învins cu 3-2 pe Steaua și 3-1 pe Câmpia Turzii), Steaua s-a clasat pe locul 3 (având o victorie cu 3-0 cu Câmpia Turzii), iar echipa din Câmpia Turzii a ocupat ultima poziție.

Unirea Dej începe campionatul sâmbătă, 12 octombrie, având meci în deplasare la Câmpia Turzii.

În cadrul turneului ce a avut loc la Dej, clubul Unirea Dej a ținut să organizeze o festivitate de premiere a unuia dintre antrenorii de volei care au ajutat clubul de-a lungul anului. Radu Miclea a fost premiat pentru întreaga carieră avută în sprijinul elevilor, a sportului dejean și a clubului Unirea Dej.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook