Știri

unirea dej-scmu craiova-2017-03-11

Final de sezon regulat cu înfrângere în fața Craiovei

CS Unirea Dej a fost învinsă sâmbătă cu 3-1, în ultima etapă a sezonului regulat din Divizia A1 la volei masculin de campioana sezonului trecut SCMU Craiova.

Meciul din cadrul etapei cu numărul 22 trebuia să se desfășoare la Craiova, însă cele două formații au obținut acordul Federației Române de Volei să dispute partida la Dej.

Meciul a fost dominat aproape în totalitate de olteni, aflați înaintea acestui meci pe locul 3 al clasamentului. Meciul a început cu un ușor avans pentru Craiova, care a reușit treptat să se desprindă și să câștige primul set cu 25-20.

Crezând că au în față un adversar extrem de facil, Unirea Dej fiind pe locul 10 în clasament, oltenii au slăbit turația motoarelor în setul al doilea, fapt de care au profitat din plin dejenii, care au reușit surprinzător să egaleze scorul la general după 25-22.

Campionii însă și-au revenit în setul al treilea, când Unirea a greșit tot mai mult iar oaspeții au jucat aproape perfect, preluând din nou conducerea pe tabelă după un 25-13 fără prea multă nevoie de comentarii. Setul al patrulea al întâlnirii a curs tot în favoarea echipei vizitatoare, Craiova izbutind să-și continue evoluția fără cusur în fața unei echipe dezorientate a dejenilor. Tabela a arătat la final 25-19 și 3-1 la general pentru SCMU Craiova, care pleacă de la Dej cu toate cele 3 puncte puse în joc.

Pentru Unirea Dej urmează faza a doua a Diviziei A1 la volei masculin, un minicampionat în care se va juca pe sistem tur-retur contra celorlalte echipe clasate pe locurile 7-12 la finalul sezonului regulat.

 

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook